Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Aalsmeer

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Aalsmeer

Zijn er problemen met uw riool? Merkt u dat water moeilijk doorstroomt of dat er vervelende geurtjes zijn? Neem dan vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. We hebben mensen klaarstaan die graag bij u langskomen voor een ontstopping in Aalsmeer. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van de vele verschillende problemen die er maar met een riool kunnen ontstaan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen of een afspraak te maken. Ons bedrijf is het ontstoppingsbedrijf voor Aalsmeer, maar we kunnen ook een riool voor u repareren.

Onze ontstoppingsdienst voor Aalsmeer inschakelen

Het riool is een van die dingen waar u pas wat van gaat merken als het op een dag niet meer goed werkt. Er ontstaan dan vervelende geurtjes, de afvoer loopt niet meer goed door… Het is dan belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Wij komen in een dergelijk geval graag bij u langs. We spoelen uw riool zodat de verstopping wordt weggenomen, maar we kunnen daarnaast ook grotere werkzaamheden aan uw riool uitvoeren. We voeren onze diensten uit bij particuliere en zakelijke klanten. Als ontstoppingsbedrijf voor Aalsmeer hebben we veel ervaring met alle problemen die er kunnen ontstaan.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Aalsmeer?

Een riool moet altijd goed functioneren, anders kunnen er problemen ontstaan. Neem als u merkt dat u problemen heeft met het riool vandaag nog contact met ons op. We staan klaar om bij u langs te komen en snel het probleem op te lossen. U leest hier elders op deze website meer over. Zo vindt u hier een overzichtelijke prijslijst, maar kunt u daarnaast ook een vrijblijvende offerte aanvragen. GJJ Riooltechniek is gespecialiseerd in alles wat maar met uw riolering te maken kan hebben. We hopen dan ook van u te horen als u op een dag merkt dat het riool niet meer zo functioneert als het zou moeten.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.