Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Alkmaar

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Alkmaar

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met ontstopping van rioleringen te maken heeft? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. We hebben vele jaren ervaring in huis op het gebied van het ontstoppen van rioleringen en helpen u dan ook graag verder. Als er een ontstopping is in Alkmaar, dan staan wij in no time voor de deur om deze te verhelpen. Als ontstoppingsbedrijf voor Alkmaar weten wij als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een verstopping te verhelpen. Neem hiervoor snel contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

De ontstoppingsdienst voor Alkmaar

Bij GJJ Riooltechniek hebben we een grote kennis op het gebied van alles wat er kan mankeren aan uw riolering. Wij verhelpen graag alle soorten verstopping bij u thuis, of op uw bedrijf. Denk hierbij onder andere aan een verstopping in de wc of douche, in de keuken of bij uw wasmachine. Het is vervelend als hier een verstopping plaatsvindt, u kunt ons dan ook beter zo snel mogelijk inschakelen om deze te verhelpen. Als dit namelijk niet gebeurt, dan kan de verstopping erger worden en kan het zelfs nodig worden om uw riool te repareren of vervangen. Als ontstoppingsbedrijf voor Alkmaar en omstreken willen wij u natuurlijk graag helpen dat te voorkomen!

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Alkmaar?

Als u een onstopping in Alkmaar nodig heeft, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen van deze verstopping af te komen. U kunt ook inschrijven voor ons speciale Riool SAFE plan. Hiermee bent u voor 99 euro per jaar verzekerd van onze service bij het verhelpen van een verstopping. We staan dan binnen 24 uur bij u op de stoep om de verstopping op te lossen. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie hierover klaarstaan op onze website, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.