Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Almere

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Almere

Een verstopping in huis of bij uw bedrijf is bijzonder vervelend. Dit kan zorgen voor nare luchtjes, maar ook voor andere ongemakken. Zo kan het gebeuren dat het water in de douche niet meer wegloopt, of dat de wc niet meer goed doorspoelt. Dan is het goed om ervoor te zorgen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt verholpen. U bent dan bij GJJ Riooltechniek aan het juiste adres. We komen graag voor een ontstopping in Almere zorgen, zodat u geen problemen meer heeft. Als ontstoppingsbedrijf voor Almere hebben we vele jaren ervaring met het verhelpen van verstoppingen.

Onze ontstoppingsdienst in Almere inschakelen

We staan klaar om u te helpen uw verstopping te verhelpen. We gaan graag voor u aan de slag in uw wc, douche, badkamer of keuken. We kunnen uw riolering doorspuiten, maar hebben ook een camera tot onze beschikking om tot in detail te bekijken wat er precies mis is met uw riolering. WE zorgen voor ontstopping in Almere, zodat alle klachten die bij een verstopping om de hoek komen kijken snel en grondig worden verholpen. Als ontstoppingsbedrijf voor Almere hebben we in uw regio al heel wat mensen en bedrijven geholpen van de verstopping af te komen.

Extra service van onze ontstoppingsdienst voor Almere

We staan klaar om u te helpen met elke soort verstopping. Wilt u dat dit snel gebeurt? Dan raden wij u aan om u in te schrijven voor ons Riool SAFE plan. Hiermee bent u voor slechts 99 euro per jaar verzekerd van snelle, goede service als er een verstopping in uw huis optreedt. Neem dan ook contact met ons op als u hier meer over wilt weten, of neem de informatie hierover elders op deze website door. Zo bent u er helemaal van op de hoogte hoe wij u kunnen helpen als u problemen heeft met de riolering.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.