Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Amersfoort

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Amersfoort

Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres als u een specialist zoekt op het gebied van alles wat met uw riool te maken heeft. Is er bij u thuis of op uw bedrijf bijvoorbeeld een verstopping in het toilet, keuken of badkamer? Dan komen wij dit zo snel mogelijk voor u verhelpen. Wij weten wel raad met elke ontstopping in Amersfoort. Als ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort en omstreken zorgen wij er graag voor dat alle klachten zo snel mogelijk worden verholpen. Neem daarom vandaag nog contact op met onze ontstoppingsdienst voor Amersfoort, zodat we een afspraak kunnen maken voor een tijdstip waarop wij langskomen.

Ons ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort inschakelen

Bij een verstopping kunnen meerdere problemen optreden. We hebben het dan bijvoorbeeld over nare luchtjes die lang kunnen blijven hangen. Maar daarbij kan het ook zo zijn dat uw toilet niet goed doorspoelt, of dat uw wasbak niet meer leegloopt. U kunt er dan voor kiezen om een middeltje bij de supermarkt te kopen, maar dit levert over het algemeen slechts een tijdelijke oplossing, waarbij de kern van het probleem niet wordt aangepakt. Wij zorgen ervoor dat het probleem wel naar het verleden wordt verwezen. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We hebben hier ook uitgebreide informatie over op deze website voor u klaarstaan.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Amersfoort?

We hebben bij GJJ Riooltechniek vele jaren ervaring met het verhelpen van verstoppingen. Bent u op zoek naar een specialist voor een ontstopping in Amersfoort, dan kunt u hier altijd contact over opnemen met ons. Daarbij levert ons ontstoppingsbedrijf voor Amersfoort ook een speciale service. Dit heet Riool SAFE plan, waarbij u voor slechts 99 euro per jaar er altijd van bent gegarandeerd dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan om uw verstopping te verhelpen. Hiermee biedt GJJ Riooltechniek een dienst en een service die ongeëvenaard zijn.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.