Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Amstelveen

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een professionele ontstopping in Amstelveen

Wellicht heeft u in het verleden wel eens met een verstopping te maken gehad en heeft u dit opgelost door een middeltje te kopen in de supermarkt. Deze producten bieden vaak wel eventjes soelaas, maar zorgen niet voor een permanente oplossing. Het is dan beter om een professioneel bedrijf in te schakelen om voor ontstopping in Amstelveen te zorgen. GJJ Riooltechniek is zo’n bedrijf. Wij hebben professionals in dienst die klaar staan om u te helpen van de verstopping af te komen. Indien nodig kan ons ontstoppingsbedrijf voor Amstelveen er ook voor zorgen dat uw riool wordt gerepareerd of, in het ergste geval, vervangen.

Onze ontstoppingsdienst voor Amstelveen inschakelen

We hebben bij GJJ Riooltechniek mensen in dienst die al vele jaren ervaring hebben met het ontstoppen van rioleringen. We staan klaar om ook voor u aan de slag te gaan met een ontstopping in Amstelveen. Hierbij gaan wij altijd grondig te werk. Ons ontstoppingsbedrijf voor Amstelveen heeft een camera ter beschikking waarmee wij goed kunnen zien wat er precies mis is. We kunnen de verstopping wegspuiten, maar hebben ook ander gereedschap om in te zetten. Wat er ook nodig is bij uw verstopping, wij gaan hier als ontstoppingsbedrijf voor Amstelveen graag mee aan de slag.

Meer weten over een ontstopping in Amstelveen

Neem vandaag nog contact op met onze ontstoppingsdienst voor Amstelveen als u wil dat het ontstoppen bij u thuis grondig gebeurt. Wij kunnen aan de slag gaan in uw wc, toilet, keuken of bij de wasmachine. Wij verhelpen de verstopping en daarmee ook de klachten die daarbij om de hoek komen kijken. Denk bijvoorbeeld aan nare luchtjes, of water dat niet weg wil lopen in uw douche. Met ons Riool SAFE plan bent u voor 99 euro per maand verzekerd van de beste service op dit gebied, waarbij wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan om voor een ontstopping te zorgen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.