Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Amsterdam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Amsterdam

Heeft u problemen met de riolering en bent u nu op zoek naar een specialist die u daar bij kan helpen? Neem dan vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. Wij zijn gespecialiseerd in het verhelpen van alle problemen die u maar kunt hebben met het riool. Moeten wij uw keuken ontstoppen? Wilt u uw badkamer laten ontstoppen? Of is er een reparatie aan uw riolering nodig? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. We komen graag bij u langs om de problemen op te lossen. We beschikken over de ervaring en het gereedschap om elke verstopping tot een goed einde te brengen.

Het ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam

GJJ Riooltechniek is een professioneel bedrijf dat door de jaren heen al heel wat klanten met problemen heeft geholpen. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. De tarieven die wij hierbij rekenen zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW. Zo hoeft u er niet bang voor te zijn dat er een onaangename verrassing staat te wachten op uw eindafrekening! We kunnen een groot aantal verschillende diensten voor u uitvoeren. Zo kunnen wij als ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam ontstoppingen verhelpen in de douche, bad, keuken, toilet of bij de wasmachine. Maar we kunnen ook een reparatie aan de riolering uitvoeren, deze geheel vervangen, of een nieuwe riolering aanleggen.

Heeft u een ontstopping in Amsterdam nodig?

Voor een professionele ontstopping in Amsterdam neemt u vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. We hebben professionele mensen klaarstaan die u graag komen helpen met het oplossen van uw problemen. U kunt ook bij ons een abonnement nemen op ons Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro per jaar staan wij binnen 24 uur voor u klaar om alle ontstoppingen voor u uit te voeren. Hier vertellen wij u graag meer over indien u vragen heeft. Uiteraard kunt u ook meteen contact met ons opnemen als u een afspraak wilt maken met ons ontstoppingsbedrijf voor Amsterdam en omstreken!

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.