Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Beverwijk

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Beverwijk

Heeft u problemen met de afvoer? Is er een verstopping ontstaan waardoor het toilet niet goed meer doorspoelt, of waardoor u wellicht problemen heeft met het doorlopen van de douche? Dan is het goed om hier contact over op te nemen met GJJ Riooltechniek. We hebben specialisten klaarstaan die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een verstopping weer te verhelpen. We hebben al regelmatig een ontstopping in Beverwijk verzorgd en komen graag bij u langs om dit ook voor u te verzorgen. Of het nu gaat om een verstopping van de wc, douche, wasmachine of toilet, wij zorgen ervoor dat uw probleem snel opgehelderd is.

Het ontstoppingsbedrijf voor Beverwijk

We hebben bij GJJ Riooltechniek vele jaren ervaring met het verhelpen van verstoppingen. We hebben dan ook een groot aantal diensten voor u klaarstaan. Zo kunnen wij als ontstoppingsdienst voor Beverwijk voor u de wc ontstoppen, het riool doorspuiten, een riool opgraven, een camera inspectie uitvoeren en nog veel meer. Wanneer u een afspraak maakt bij ons zorgen wij ervoor dat we snel bij u op de stoep staan om aan de slag te gaan. Wilt u meer weten over ons bedrijf, onze tarieven en wat wij voor u kunnen betekenen? Schroom dan niet om hier contact over op te nemen met ons.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Beverwijk?

Als ontstoppingsbedrijf voor Beverwijk hebben we een extra service voor u in petto. Het gaat hier om ons speciale Riool SAFE programma. Hierbij krijgt u voor slechts 99 euro per jaar, exclusief btw, speciale service, waarbij wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan om een ontstopping uit te voeren. Deze service voeren wij 24/7 voor u uit! Meer weten? Gewoon even contact met ons opnemen en wij beantwoorden graag alle vragen die u hierover heeft. U kunt dan natuurlijk ook meteen een afspraak met ons maken indien u dit wenst.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.