Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Bussum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Bussum en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ontstoppen bij u thuis of op het werk? Dan bent u bij GJJ Riooltechniek aan het juiste adres. We hebben namelijk specialisten in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om voor een professionele ontstopping in Bussum te zorgen. Als ontstoppingsbedrijf voor Bussum en omstreken zijn we al vele malen in actie gekomen. Onze mensen hebben veel ervaring en gaan graag in uw wc, badkamer, keuken of washok aan de slag. Als wij als ontstoppingsdienst voor Bussum ons werk hebben uitgevoerd hoeft u uzelf geen zorgen meer te maken of alles wel goed doorspoelt of niet!

De ontstoppingsdienst voor Bussum

We komen graag langs voor een ontstopping in Bussum. Een verstopping kan meerdere redenen hebben. Maar wat de reden ook is, het feit is, dat het een heel vervelend probleem is. Wij zorgen ervoor dat dit probleem wordt verholpen. We kunnen bijvoorbeeld met een van onze camera’s goed in uw riolering kijken wat het precieze probleem is. Maar we staan ook klaar om de riolering door te spuiten of dit te repareren of vervangen. Wat er bij u ook nodig is, wij zorgen ervoor dat dit gebeurt.

Uw riool veilig met ons Riool SAFE programma

Wilt u er zeker van zijn dat er, als u een verstopping heeft, altijd binnen 24 uur iemand bij u op de stoep staat om dit te verhelpen? Dan raden wij u van harte aan om ons Riool SAFE plan eens uit te proberen. Hierbij zorgen we er namelijk voor dat u een jaar lang de beste service krijgt die er op dit gebied te krijgen is. We vertellen u hier graag in een persoonlijk gesprek meer over. U kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen om andere vragen over uw riool aan ons te stellen. Ook hebben wij elders op deze website uitgebreide informatie hierover voor u klaarstaan.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.