Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Capelle aan den IJssel

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Capelle aan den IJssel

Bij GJJ Riooltechniek zit u altijd goed als er problemen zijn met het riool. We helpen u dan graag om te zorgen dat alle problemen worden opgehelderd. We hebben zeer veel ervaring op het gebied van alles wat met het riool te maken heeft en zetten deze graag in voor u. We staan klaar voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Kijkt u eens bij de uitgebreide informatie over ons ontstoppingsbedrijf voor Capelle aan den IJssel die we elders op deze website voor u klaar hebben staan. Denk hierbij aan een duidelijke prijslijst, maar ook aan informatie over de verschillende diensten die wij aanbieden. Heeft u last van een ontstopping in Capelle aan den IJssel? Wij zorgen ervoor dat hier snel een einde aan komt.

Onze ontstoppingsdienst voor Capelle aan den IJssel inschakelen.

Een riool moet altijd in de best mogelijke staat verkeren. Het is bij uitstek iets waar u eigenlijk alleen aandacht aan besteedt als het niet goed meer werkt. Dat is ook wel te begrijpen, want bij normaal functioneren is het helemaal niet nodig om de werking van uw riool in de gaten te houden. Maar als er dan wel een probleem is met uw riool, dan zult u dit duidelijk merken. Denk dan aan nare geurtjes en problemen met het doorspoelen. Laat deze problemen zo snel mogelijk verhelpen als u merkt dat u hier last van heeft. Neem dan zo snel mogelijk contact op met ons ontstoppingsbedrijf voor Capelle aan den IJssel. Wij spoelen dan uw riool goed door, maar kunnen ook een reparatie voor u uitvoeren.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Capelle aan den IJssel?

Neem contact met ons op om al uw vragen over uw riolering op ons af te vuren. Het is ook mogelijk om via deze website een offerte bij ons aan te vragen. Deze sturen wij u dan zo snel mogelijk, geheel vrijblijvend, toe. Wij bieden daarbij onze diensten tegen scherpe prijzen aan. GJJ Riooltechniek is in uw regio de specialist op het gebied van de riolering. Wij verzorgen een ontstopping in Capelle aan den IJssel.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.