Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Castricum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Castricum verhelpen

Heeft u last van een verstopping in Castricum? We raden u dan aan om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Schakel een bedrijf in waar experts werken die voor een ontstopping in Castricum kunnen zorgen. Bij GJJ Riooltechniek werken mensen die alles weten van riolen en wat hiermis mee kan zijn. Wij zorgen er als ontstoppingsbedrijf voor Castricum voor dat u snel geen problemen meer heeft met uw riolering. We komen graag een keer bij u langs om te zien wat er allemaal mankeert, zodat u daarna snel weer ongestoord uw riolering kunt gaan gebruiken.

De ontstoppingsdienst voor Castricum

Een riolering kan op heel wat verschillende manieren voor problemen zorgen. Een riool kan bijvoorbeeld verstopt raken, waardoor water niet meer zomaar weg kan stromen of hier langer dan normaal over doet. Wij willen graag een ontstopping voor Castricum voor u verzorgen, zodat dit probleem is opgelost. Uiteraard kan het ook dat er een beschadiging is opgetreden aan uw riool, in welk geval het nodig is om dit in zijn geheel te vervangen. Wat voor werk er ook nodig is, wij zorgen ervoor dat dit voor u wordt geregeld. Wij voeren onze werkzaamheden uit voor zowel bedrijven als particulieren. Meer informatie hierover vindt u elders op deze website. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen om onze ontstoppingsdienst voor Castricum in te schakelen.

Uw riool helemaal veilig dankzij ons Riool SAFE plan

Wilt u zeker weten dat uw riolering altijd perfect blijft functioneren? Schrijf u dan in voor ons Riool SAFE plan. U betaalt dat slechts 99 euro exclusief BTW. Hiermee bent u er van verzekerd dat wij altijd binnen 24 uur op de stoep staan bij u om uw riool te ontstoppen of hier andere werkzaamheden aan te verrichten. Meer weten hierover? Vraag dan online een offerte aan bij ons ontstoppingbedrijf voor Castricum. Wij zorgen er dan voor dat de ontstopping in Castricum snel voor u wordt geregeld.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.