Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Delft

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Delft en omstreken

Vervelend: u merkt op een dag dat uw riolering niet goed meer werkt. Water spoelt niet meer weg en er hangen nare luchtjes in uw huis. Neem dan snel contact op met GJJ Riooltechniek. Wij komen graag voor een ontstopping in Delft zorgen. We hebben als ontstoppingsbedrijf voor Delft en omstreken vele jaren ervaring met het onderhouden van rioleringen en gaan graag ook voor u aan de slag hiermee. Onze specialisten staan voor u klaar om een afspraak te maken waarbij we bij u langskomen. We kunnen voor u naast het ontstoppen ook nog andere werkzaamheden uitvoeren. Denk hierbij aan het uitvoeren van een reparatie, of zelfs het geheel vervangen hiervan.

Problemen met de riolering

Als u problemen heeft met de riolering, staat ons ontstoppingsbedrijf voor Delft klaar om voor u aan de slag te gaan. U wilt toch niet dat u uw toilet niet goed door kunt spoelen? Wij zorgen ervoor dat dit snel voor u wordt verholpen. Onze ontstoppingsdienst voor Delft heeft hier vele jaren ervaring mee en heeft vele tevreden klanten geholpen van dit vervelende probleem af te komen. Neemt u gerust contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze specialisten. Deze komen graag bij u langs om voor een ontstopping in Delft te zorgen.

Uw riool veilig met ons Riool SAFE plan

U wilt er toch ook zeker van zijn dat uw riool probleemloos werkt? Hier hebben wij als ontstoppingsbedrijf voor Delft een eigen plan voor ontwikkeld. Met dit Riool SAFE plan, dat slechts 99 euro per jaar kost (excl. btw) verzekert u uzelf ervan dat wij bij problemen met de riolering binnen 24 uur bij u op de stoep staan. Wij zorgen er dan direct voor dat het probleem opgelost is. Wilt u meer weten over dit plan, of gelijk een afspraak met ons maken voor een ontstopping in Delft? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.