Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Den Haag

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Problemen met uw riool in Den Haag?

U woont in Den Haag en heeft hier problemen met het riool? Of wellicht heeft u hier een bedrijf dat ermee te maken heeft dat water niet meer gewoon wegloopt of doorspoelt. Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Als u namelijk te lang wacht met in actie komen, dan kan het probleem alleen maar groter worden, wat dan weer meer werk en hogere kosten met zich meebrengt. Ga dan niet zelf in de weer met middeltjes uit de supermarkt, dat is slechts een tijdelijke oplossing. Beter is het om meteen contact op te nemen met een professioneel bedrijf, waar mensen werken die meteen voor een ontstopping in Den Haag kunnen zorgen.

Uw riool in goede handen bij ons ontstoppingsbedrijf in Den Haag

Als u problemen heeft met het riool is dat een vervelend probleem, waar u niet op zit te wachten. Het is dan beter om hier zo snel iets aan te laten doen. De problemen kunnen dan zo snel mogelijk worden verholpen. Bij GJJ Riooltechniek werken echte specialisten op het gebied van rioleringen, die graag voor u aan de slag gaan met bijvoorbeeld een ontstopping in Den Haag. De mensen die voor ons werken hebben vele jaren ervaring met verstopte rioleringen. Daarnaast kunnen wij ook een riolering komen repareren of vervangen. Onze ontstoppingsdienst voor Den Haag staat klaar om snel bij u langs te komen.

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Den Haag?

Bij GJJ Riooltechniek hebben we een uitgebreide kennis van rioleringen en alles wat daar mis mee kan gaan. Schakel onze ontstoppingsdienst voor Den Haag dan ook in als u merkt dat u problemen heeft met uw riool. Zo kunt u zich bij ons voor ons Riool SAFE plan inschrijven. U bent dan voor 99 euro exclusief btw er zeker van dat uw riool binnen 24 uur wordt ontstopt. Neem contact met ons op als u hier vragen over heeft, of over de andere werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Als specialisten op het gebied van rioleringen komen wij graag langs om alle ontstane problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.