Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Alkmaar

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Gouda

U merkt op een dag dat er problemen zijn met het riool. Water spoelt niet goed meer door, wellicht duurt het lang voordat het water in de douche is weggelopen? U moet er dan rekening mee houden dat u een probleem met uw riolering kunt hebben. Het is dan verstandig om zo snel mogelijk een bedrijf in te schakelen dat voor een ontstopping in Gouda kan zorgen. Ons ontstoppingsbedrijf voor Gouda en omstreken kan voor uitkomst zorgen. We hebben een team klaarstaan met specialisten op het gebied van rioleringen. Als ontstoppingsdienst voor Gouda, maar ook tot ver daarbuiten, hebben we veel ervaring met ontstoppen, repareren of vervangen van rioleringen.

Een ontstopping in Gouda

Het is belangrijk dat uw riolering altijd goed blijft functioneren. Een verstopping van het riool kan namelijk voor problemen zorgen. Denk dan aan vervelende luchtjes en water dat niet goed wegloopt. Deze verstoppingen kunnen ontstaan in de douche, de keuken, het toilet of bij de wasmachine. We komen graag bij u langs om met onze camera te bekijken wat het probleem precies is, waarna wij het riool doorspuiten. Onze ontstoppingsdienst voor Gouda kan ook een riool opgraven en vervangen, indien dit nodig is. We hebben hier veel ervaring mee en inmiddels al vele particuliere en zakelijke klanten van de problemen afgeholpen.

Schakel ons ontstoppingsbedrijf in Gouda in

U kunt eenvoudig contact met ons opnemen als u problemen heeft met uw riolering. Als u er daarbij van verzekerd wilt zijn dat er geen problemen kunnen ontstaan met uw riool, dan kunt u bij ons ook een Riool SAFE contract afsluiten. Dit kost 99 euro per jaar en geeft u een groot aantal voordelen. Zo staan wij dan binnen 24 uur bij u op de stoep als er een verstopping is in uw riolering. Onze ontstoppingsdienst voor Gouda is een professioneel bedrijf waar ervaren mensen werken. Elders op deze website hebben we meer informatie klaarstaan over ons bedrijf en wat wij allemaal voor u kunnen betekenen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.