Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Heerhugowaard

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Heerhugowaard

Als er problemen zijn met de afvoer, dan kan dat vervelende gevolgen hebben. De wc spoelt niet meer goed door, het water uit de douche wordt niet afgevoerd… En dan hebben we het nog niet eens over de vervelende luchtjes die hierbij tevoorschijn kunnen komen. Het is dan goed om niet zelf een middeltje uit de supermarkt te gebruiken, maar een specialist in te schakelen. Deze zorgt er namelijk voor dat niet alleen maar de gevolgen van de verstopping worden verholpen, maar ook de oorzaak. Voor een ontstopping in Heerhugowaard schakelt u RJJ Riooltechniek in. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die veel ervaring hebben op het gebied van alles wat met rioleringen te maken heeft.

Het ontstoppingsbedrijf voor Heerhugowaard

Onze ontstoppingsdienst voor Heerhugowaard staat klaar om u te helpen met alle verstoppingen in uw huis. We komen snel bij u langs om te bekijken wat het probleem precies is. We hebben hier meerdere middelen voor in huis, waaronder een camera waarmee we de verstopping perfect op kunnen sporen. Aan de hand van wat wij vinden maken we een plan en gaan we aan de slag met het verhelpen van de problemen. Wilt u hier meer over weten? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Daarnaast hebben wij uitgebreide informatie over onze werkzaamheden en tarieven voor u klaarstaan op onze website.

Onze ontstoppingsdienst voor Heerhugowaard inschakelen

Als u een ontstopping in Heerhugowaard nodig heeft, dan staan wij voor u klaar. Als ontstoppingsbedrijf voor Heerhugowaard hebben wij daarbij ook een mooie service voor u klaarstaan. Voor slechts 99 euro per jaar (exclusief btw) bieden wij u namelijk ons Riool SAFE plan aan. Hierbij kunt u 24/7 contact met ons opnemen om een verstopping te laten verhelpen. We zorgen er dan voor dat dit zo snel mogelijk voor u wordt geregeld. Meer weten hierover? Ook daar kunt u altijd even contact over opnemen met ons, zodat wij al uw vragen voor u kunnen beantwoorden.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.