Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Hellevoetsluis

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Hellevoetsluis

Heeft u problemen met uw riolering? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan is het goed mogelijk dat de problemen erger worden en dat deze ook niet meer zo makkelijk te verhelpen zijn. Het is dan zelfs mogelijk dat de riolering helemaal vervangen moet worden en dat zult u toch altijd willen vermijden. Neem contact op met GJJ Riooltechniek, de specialist op het gebied van alles wat met uw riolering te maken heeft. Als ontstoppingsbedrijf voor Hilversum staan we klaar om bij u te bekijken wat er precies aan de hand is en wat hieraan gedaan kan worden.

Het ontstoppingsbedrijf voor Hellevoetsluis

Als u onze ontstoppingsdienst voor Hellevoetsluis inschakelt, dan mag u er op rekenen dat de verstopping snel verholpen is. We komen bij u langs om in ogenschouw te nemen wat er precies mis is. Zo hebben wij een speciale camera waarmee wij uw riolering in gaan om te zien wat het probleem is. Aan de hand van wat wij zien maken we dan een plan waarmee wij de ontstopping in Hellevoetsluis kunnen verzorgen. Vaak is een riool doorspuiten dan afdoende, maar het kan ook dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. Een riool helemaal vervangen is de meest drastische manier om ervoor te zorgen dat uw riolering weer normaal gaat functioneren.

Onze ontstoppingsdienst voor Hellevoetsluis inschakelen

We staan altijd klaar om u te helpen van uw problemen af te komen. Zo kunt u bij ons een abonnement afsluiten op ons Riool SAFE plan. U krijgt dan een aantal voordelen die u zonder abonnement niet heeft. Voor 99 euro per jaar staan we 24/7 voor u klaar. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. We beantwoorden uw vragen, u kunt dan natuurlijk ook meteen een afspraak met ons maken. Elders op deze website hebben we meer informatie staan over wat u allemaal van ons kunt verwachten.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.