Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Hilversum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Hilversum

Als u last heeft van een verstopping in huis of bij uw bedrijf, dan is dit bijzonder vervelend. Een douche loopt niet goed meer door, de wc spoelt niet goed meer door, er hangen vieze luchtjes in huis… Neem dan vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. Ons bedrijf heeft namelijk ervaring op het gebied van alles wat met rioleringen en verstoppingen te maken heeft. We beschikken over de middelen om elke verstopping naar het verleden te verhelpen. We kunnen voor u een riolering doorspuiten om deze weer vrij te maken, maar we kunnen de riolering ook repareren of vervangen, indien nodig.

Onze ontstoppingsdienst voor Hilversum inschakelen

U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen en uw vragen aan ons te stellen. We hebben specialisten in dienst die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken en die deze informatie graag met u delen. Indien u een afspraak met ons maakt komen we bij u langs om te bekijken wat er precies mis is met de riolering. Indien nodig gebruiken wij hiervoor een speciale camera, waarmee we uw riolering in kunnen gaan. Aan de hand van de informatie die we daarbij krijgen maken we een plan om uw riolering weer ontstopt te krijgen. Als ontstoppingsbedrijf voor Hilversum hebben we hier vele jaren ervaring mee.

Een ontstopping in Hilversum uitvoeren

Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Zo bieden we bijvoorbeeld ook een speciaal plan aan, waarbij u ervoor kunt kiezen om voor 99 euro per jaar in te schrijven. Dit Riool SAFE plan van ons ontstoppingsbedrijf voor Hilversum zorgt ervoor dat u 24/7 contact met ons op kunt nemen als u problemen heeft met de riolering. We komen dan zo snel mogelijk bij u langs om dit te verhelpen. Meer weten? Neem dan vandaag nog contact op met onze ontstoppingsdienst voor Hilversum en omstreken om uw vragen aan ons te stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.