Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Hoofddorp

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Hoofddorp uitvoeren

Een verstopping is een vervelend probleem, waar iedereen mee te maken kan krijgen. Het is iets wat langzaam maar zeker ontstaat, zonder dat u dit merkt. We raden u dan ook aan om eens een kijkje te komen nemen bij de diensten die GJJ Riooltechniek u op dit gebied allemaal te bieden heeft. Wij zorgen er snel en professioneel voor dat alle problemen worden verholpen, zodat u weer gewoon van de afvoer gebruik kunt maken. Wij zorgen er bij een ontstopping in Hoofddorp voor dat uw douche, wc, toilet of wasmachine weer normaal kunnen functioneren.

Ons ontstoppingsbedrijf voor Hoofddorp inschakelen

Als u een ontstoppingsdienst in Hoofddorp zoekt, dan nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen. We hebben mensen in dienst die als geen ander weten wat er allemaal mis kan zijn met uw riolering en die daarbij ook weten hoe deze problemen opgelost moeten worden. We komen bij u langs om te bekijken wat het probleem precies is en maken aan de hand hiervan een plan. Dit plan voeren we dan na uw goedkeuring uit, waarna u snel weer gewoon van uw wc, bad, douche of wasmachine gebruik kunt maken. We kunnen daarbij ook een riolering repareren of zelfs vervangen, als dat nodig is.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Hoofddorp?

Bij GJJ Riooltechniek vindt u een grote kennis op het gebied van alles wat met rioleringen te maken heeft. Door de jaren heen hebben wij voor meerdere klanten werkzaamheden uitgevoerd. We raden u dan ook aan om ons in te schakelen om uw problemen op dit gebied op te lossen. Onze mensen willen er graag voor zorgen dat alles zo snel mogelijk weer goed werkt. Op het gebied van ontstopping in Hoofddorp hebben we u daarbij ook een speciale dienst te bieden. Het Riool SAFE plan dat onze ontstoppingsdienst voor Hoofddorp u te bieden heeft zorgt ervoor dat u voor 99 euro per maand 24/7 van onze ontstoppingsservice gebruik kunt maken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.