Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Hoorn

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Hoorn

Bent u woonachtig in Hoorn, of heeft u een bedrijf, en heeft u hier te maken met een verstopping? Dan is het belangrijk om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kan het probleem alleen maar groter worden. We raden u af om een van de makkelijke ontstoppingsmiddeltjes te kopen die wel eens op tv langskomen. U bestrijdt hiermee namelijk alleen de symptomen en niet de oorzaak van de verstopping. Beter is het om een professionele ontstoppingsdienst in Hoorn langs te laten komen en naar de verstopping te laten kijken. GJJ Riooltechniek is de specialist voor uw regio.

Een ontstopping in Hoorn uitvoeren

Ons ontstoppingsbedrijf voor Hoorn en omstreken heeft al een groot aantal ontstoppingen uitgevoerd. We gaan hiermee ook graag voor u aan de slag. Onze mensen zorgen er graag voor dat er een goed plan wordt opgesteld om de verstopping aan te pakken, waarna we dit goed en grondig voor u uitvoeren. Een ontstopping in Hoorn wordt door ons altijd professioneel aangepakt. Onze mensen hebben hier vele jaren ervaring mee en beschikken daarnaast ook over de middelen om ervoor te zorgen dat uw problemen zo grondig mogelijk worden verholpen.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Hoorn?

Indien u meer wilt weten over wat ons ontstoppingsbedrijf voor Hoorn allemaal voor u kan betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We beantwoorden graag al uw vragen en vertellen u bijvoorbeeld ook meer over ons Riool SAFE plan. Hierbij betaalt u 99 euro per jaar, waarna u 24/7 van onze onstoppingsdienst gebruik kunt maken. Wij komen elke ontstopping in Hoorn dan razendsnel uitvoeren, voordat de problemen zo groot worden dat er een reparatie of vervanging nodig is. Hier vindt u ook meer informatie over, elders op deze website.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.