Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Houten

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstoppingsbedrijf in Houten inschakelen

U heeft thuis of op uw werk last van een verstopping? Dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek allemaal te bieden hebben. Onze mensen staan klaar om ervoor te zorgen dat deze verstopping zo snel mogelijk wordt verholpen. Als professioneel ontstoppingsbedrijf voor Houten en omstreken hebben we vele jaren ervaring met alle mogelijke werkzaamheden aan uw riool. Naast een ontstopping in Houten kunnen we bijvoorbeeld ook uw riool repareren, of, als dat nodig is, uw riool zelfs helemaal vervangen.

Een professioneel ontstoppingsbedrijf voor Houten

We vinden het belangrijk om klaar te staan voor onze klanten. Als u met ons contact opneemt voor het maken van een afspraak, dan zorgen wij ervoor dat er snel iemand bij u op de stoep staat om een einde te maken aan de verstopping. Als wij een ontstopping in Houten verhelpen, dan zorgen wij ervoor dat dit grondig gebeurt. U kunt er wel voor kiezen om zelf aan de slag te gaan met een ontstoppingsmiddeltje uit de supermarkt, maar als u echt de oorzaak van het probleem op wilt lossen is het beter hier een specialist voor in te schakelen. Wij hebben de kennis die nodig is om elke verstopping naar het verleden te verwijzen.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Houten?

Indien u meer wilt weten over wat ons ontstoppingsbedrijf voor Houten allemaal voor u kan betekenen, dan raden wij u aan om hier gewoon even contact over op te nemen met ons. Stel ons uw vragen of maak een afspraak met ons, zodat wij een ontstopping in Houten kunnen komen uitvoeren. We vertellen u ook graag meer over ons speciale Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro per jaar, exclusief btw, kunt u dan 24/7 contact met ons opnemen als u last heeft van een verstopping. Een snellere en betere service op dit gebied zult u nergens anders kunnen vinden.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.