Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Ijmuiden

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor IJmuiden en omstreken

Bij een verstopping in huis is het goed om hier zo snel mogelijk tegen op te treden. GJJ Riooltechniek staat klaar om ervoor te  zorgen dat elke verstopping grondig wordt verholpen. We komen graag bij u langs om een ontstopping in IJmuiden uit te voeren en er zo voor te zorgen dat u weer zonder problemen gebruik kunt maken van uw toilet, bad, douche of wasmachine. We gebruiken hierbij geavanceerde apparatuur om het ontstoppen zo goed mogelijk uit te kunnen voeren. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen te stellen, of bekijken onze informatie en tarieven elders op deze website.

Een ontstoppingsdienst in IJmuiden inschakelen

We vinden het heel belangrijk om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Vandaar ook dat onze ervaren specialisten zo snel mogelijk bij u op de stoep staan om aan de slag te gaan. Sterker nog, u kunt met ons speciale Riool SAFE plan 24/7 contact met ons opnemen om elke mogelijke verstopping aan te pakken. We bieden dit pakket aan tegen 99 euro per jaar, exclusief verzendkosten. Indien u hier meer over wilt weten kunt u hier natuurlijk met ons over bellen of mailen. We vertellen u graag alles wat u wilt weten over Riool SAFE, of over onze andere werkzaamheden.

De beste service tegen scherpe tarieven

Als ontstoppingsbedrijf voor IJmuiden zorgen we er graag voor dat u zo snel mogelijk weer zonder gedoe gebruik kunt maken van uw afvoer. Mocht doorspuiten van de riolering niet helpen, dan kunnen wij ook uw riolering repareren of zelfs vervangen. Zo weet u zeker dat u straks weer gewoon kunt douchen waarbij het water gewoon doorloopt, om u maar een voorbeeld te geven. Vraag online vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij zorgen ervoor dat u snel op de hoogte bent van wat een ontstopping in IJmuiden kost bij onze ons ontstoppingsbedrijf voor IJmuiden en omstreken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.