Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Leiden

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Leiden

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van ontstoppingen van het riool in Leiden? Wellicht heeft u problemen met uw riolering die voor onaangename situaties zorgen. Het water loopt dan niet goed meer door, maar het is ook mogelijk dat er bijvoorbeeld nare geurtjes in huis of bij uw bedrijf ontstaan. Dit is toch iets wat u altijd zult willen vermijden. We raden u dan aan om een kijkje te nemen bij de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. Ons ontstoppingsbedrijf voor Leiden is gespecialiseerd in het snel en grondig verhelpen van alle problemen die u maar kunt hebben.

Onze ontstoppingsdienst voor Leiden inschakelen

We raden u aan om snel contact met ons op te nemen als u merkt dat er iets mis is met uw riool. Niemand zit namelijk te wachten op problemen met de riolering. En als u te lang wacht met in actie komen, dan is het zomaar mogelijk dat de problemen alleen maar groter worden. Wij komen snel in actie om de problemen te verhelpen. Als wij langskomen voor een ontstopping in Leiden, dan bekijken we eerst wat er precies mis is. Zo hebben wij een speciale camera waarmee wij uw riool in kunnen gaan om te zien wat het probleem is. Aan de hand hiervan stellen wij een plan op. Meestal is het riool doorspuiten voldoende, maar het kan ook dat er een reparatie uitgevoerd moet worden. In het meest extreme geval kan het zelfs zijn dat het riool vervangen moet worden. Ook hier zijn wij voor in te schakelen

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Leiden en omstreken?

Indien u meer wilt weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, mag u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. We beantwoorden uw vragen en geven u advies indien u problemen heeft met uw riolering. U kunt dan ook meteen een afspraak met ons maken. We komen dan als ontstoppingsdienst voor Leiden en omstreken bij u langs om uitkomst te bieden. U kunt ook een abonnement nemen op ons Riool SAFE plan. Voor 99 euro per jaar staan wij dan 24/7 voor u klaar om alle problemen zo goed mogelijk te verhelpen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.