Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Leidschendam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Leidschendam verzorgen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met rioleringen te maken heeft? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken. We hebben bij GJJ Riooltechniek namelijk mensen klaarstaan die veel ervaring hebben met het verhelpen van problemen aan een riolering. Deze problemen kunnen bij iedereen ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan het niet meer doorlopen van de douche of problemen bij het doorspoelen van de wc. Dan is het goed om hier naar te laten kijken, voordat de problemen nog erger worden. Het kan dan namelijk zomaar gebeuren dat de problemen erger worden, er meer werk moet worden gedaan en de kosten zodoende ook hoger worden.

Ons ontstoppingsbedrijf voor Leidschendam inschakelen

U vraagt online eenvoudig een vrijblijvende offerte aan bij ons bedrijf. Dit doet u met behulp van het handige formulier dat u elders op deze website terugvindt. Wij staan klaar om een groot aantal diensten voor u uit te voeren. Denk hierbij onder andere aan het ontstoppen van een keuken of badkamer, maar ook het aanleggen of vervangen van een riool. We hebben vele jaren ervaring op ons vakgebied en willen u graag helpen om van alle problemen af te komen. Onze ontstoppingsdienst voor Leidschendam heeft door de jaren heen vele tevreden klanten geholpen van hun problemen met de riolering af te komen.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Leidschendam?

U kunt altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen over ons bedrijf. We bieden u bijvoorbeeld een speciale service aan, die het Riool SAFE plan heet. Dit is een speciaal abonnement van 99 euro per jaar, waarbij u 24/7 contact met ons op kunt nemen als er een acute verstopping is. Wij zorgen dan voor een professionele ontstopping in Leidschendam. U vindt hier elders op deze website meer info over. Uiteraard kunt u ook hier even contact over opnemen met ons als u meer wilt weten over wat Riool SAFE precies inhoudt.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.