Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Lelystad

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Lelystad uitvoeren

U woont in Lelystad of heeft hier een bedrijf en merkt op een dag dat er problemen zijn met de afvoer. Dan is het goed om hier eens contact over op te nemen met een professioneel bedrijf dat erin is gespecialiseerd om een ontstopping in Lelystad mogelijk te maken. Bij GJJ Riooltechniek bent u dan aan het juiste adres. Wij hebben mensen in dienst die veel ervaring hebben met het verhelpen van problemen met de riolering. Als ontstoppingsbedrijf voor Lelystad weten we als geen ander wat er bij komt kijken om een verstopping blijvend te verhelpen. Onze ontstoppingsdienst voor Lelystad voert alle werkzaamheden uit tegen scherpe tarieven.

Een ontstoppingsbedrijf in Lelystad inschakelen

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het zorgen voor ontstopping in Lelystad? Dan raden wij u aan om vandaag nog contact met ons op te nemen. We hebben in uw regio al bij vele huizen en bedrijven onze werkzaamheden uitgevoerd en komen graag ook bij u langs om hiermee aan de slag te gaan. We hebben uitgebreide informatie over onze werkzaamheden elders op deze website voor u klaarstaan. Zo bent u helemaal op de hoogte van wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. Het is ook mogelijk om via onze website direct een vrijblijvende offerte bij ons aan te vragen.

De ontstoppingsdienst voor Lelystad

GJJ Riooltechniek biedt de beste service op het gebied van alles wat er met riolering te maken heeft. Wij spuiten uw riool door om ervoor te zorgen dat de verstopping verholpen is, of zorgen voor een andere oplossing. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw riool indien nodig wordt gerepareerd, of zelfs helemaal vervangen. Op het gebied van ontstopping hebben wij dan nog ons Riool SAFE plan te bieden. Hiermee staan wij 24/7 voor u klaar als u problemen heeft met uw riolering. Lees meer over de gunstige tarieven en de mogelijkheden die u hiermee heeft, elders op deze website.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.