Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Lisse

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Lisse en omstreken

Problemen met de riolering kunnen bij iedereen voorkomen en zijn altijd vervelend. De wc spoelt bijvoorbeeld niet goed meer door, of het water uit de douche loopt veel langzamer weg. Ook kan het dat er vreemde luchtjes in huis hangen. Wacht er dan niet mee om hier iets aan te laten doen. Wacht u namelijk wel, dan is het goed mogelijk dat de problemen alleen maar groter worden. We raden u ook af om zelf aan de slag te gaan met bijvoorbeeld de middels die in een supermarkt worden verkocht. Dit zorgt namelijk op zijn best voor een tijdelijke oplossing. Beter is het om voor een ontstopping in Lisse GJJ Riooltechniek in te schakelen.

De ontstoppingsdienst voor Lisse

GJJ Riooltechniek heeft specialisten in dienst die al vele jaren werken met rioleringen en die als geen ander weten wat bij een verstopping van uw riool de beste oplossing is. Wij spuiten voor u het riool door, zodat de verstopping verholpen wordt. Zo zorgen wij ervoor dat uw douche, het toilet, de wasbak of de wasmachine weer gewoon normaal doorlopen. Ons ontstoppingsbedrijf voor Lisse staat ook klaar om bijvoorbeeld een riool te repareren, of om hier een nieuw riool aan te leggen. U kunt hier eenvoudig een vrijblijvende offerte voor aanvragen bij ons.

Uw riool helemaal veilig met ons Riool SAFE plan

Naast een ontstopping in Lisse bieden wij nog meer diensten aan. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan ons speciale Riool SAFE plan. Dit kost slechts 99 euro per jaar (exclusief btw) en wij staan dan binnen 24 uur bij u op de stoep om de acute verstopping te verhelpen. We vertellen u graag meer over wat hiermee allemaal mogelijk is. U kunt ook altijd een kijkje nemen bij de uitgebreide informatie over ons plan, die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan. Als ontstoppingsdienst voor Lisse hebben wij al vele mensen van hun problemen met de riolering afgeholpen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.