Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Mijdrecht

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstoppingsdienst voor Mijdrecht inschakelen

Bent u woonachtig in Mijdrecht en merkt u dat u hier problemen heeft met uw riool? Neem dan zo snel mogelijk contact op nemen met GJJ Riooltechniek. Bij ons werken specialisten die graag bij u langskomen om uw problemen adequaat te verhelpen. We zorgen voor een ontstopping in Mijdrecht, maar ook bij rioleringen bij u in de regio. Schroom niet om contact met ons op te nemen voor het maken van een afspraak. Als ontstoppingsbedrijf voor Mijdrecht komen we dan snel bij u langs. Wij werken altijd snel en grondig, zodat er geen nieuwe problemen met uw riool meer zullen ontstaan.

Laat onze ontstoppingsdienst voor Mijdrecht uw problemen verhelpen

Problemen met een riool kunnen zich op meerdere verschillende manieren manifesteren. Zo is het bijvoorbeeld goed mogelijk dat uw riool verstopt raakt, maar er zijn ook andere problemen die kunnen ontstaan. Een riool kan bijvoorbeeld ook kapot gaan en zal dan bij voorkeur zo snel mogelijk vervangen moeten worden. Ook hier zijn wij in gespecialiseerd. Een riool repareren behoort uiteraard ook tot de opties. Bij GJJ Riooltechniek werken professionals die jaren ervaring hebben met het ontstoppen van rioleringen, of het uitvoeren van andere werkzaamheden hieraan. Als ontstoppingsbedrijf voor Mijdrecht staan we altijd voor u klaar.

Geen zorgen meer om uw riool

We zorgen er graag voor dat uw riool altijd perfect blijft werken. We hebben hier een Riool SAFE plan voor ontwikkeld. U kunt dit eenvoudig voor ons afsluiten en bent dan voor slechts 99 euro per jaar verzekerd van top service op het gebied van uw riolering. We staan als u bij ons een abonnement heeft binnen 24 uur op de stoep om een ontstopping in Mijdrecht te verhelpen. Wilt u meer weten over wat onze ontstoppingsdienst voor Mijdrecht voor u kan betekenen? We hebben informatie over onze diensten voor u op deze website klaarstaan. Of neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf voor Mijdrecht om direct uw vragen aan ons te stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.