Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Naarden

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Naarden

Zoekt u een specialist op het gebied van het ontstoppen van rioleringen? Wij raden u dan van harte aan om vandaag nog contact op te nemen met de specialist op dit gebied, GJJ Riooltechniek. We hebben een jarenlange ervaring in huis op het gebied van alles wat het verzorgen van een ontstopping in Naarden te maken heeft. Als er een verstopping is in Naarden, dan staan wij in no time voor de deur om deze te verhelpen. Als ontstoppingsbedrijf voor Naarden weten wij namelijk als geen ander wat er allemaal nodig is om een verstopping grondig te verhelpen. Neem dan ook snel contact met ons op zodat wij een afspraak kunnen maken.

Een ontstoppingsdienst in Naarden inschakelen

GJJ Riooltechniek is de specialist voor uw regio als het aankomt op het verhelpen van een verstopping. We hebben veel kennis op het gebied van wat er allemaal mis kan zijn met uw riolering. Wij gaan graag met alle soorten verstopping bij u thuis, of op uw bedrijf, aan de slag. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een verstopping in wc of douche, maar ook in uw keuken of bij de wasmachine. Een verstopping op deze plekken is problematisch, zeker als hier niet snel iets aan wordt gedaan. De verstopping kan dan nog vele malen erger worden en wellicht is het dan zelfs nodig om uw riool te repareren of te vervangen. Ons ontstoppingsbedrijf voor Naarden en omstreken wil u graag helpen hoge kosten te voorkomen!

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Naarden?

Wanneer er een ontstopping in Naarden nodig is, neem hier dan eenvoudig contact over op met ons. We staan namelijk altijd klaar om te helpen deze verstopping tot een einde te brengen. Onze ontstoppingsdienst voor Naarden heeft daarbij een speciaal Riool SAFE plan ontwikkeld. Met dit plan bent u voor 99 euro per jaar 24/7 zeker van onze service bij het verhelpen van een verstopping. Als u lid bent van ons plan staan wij binnen 24 uur bij u op de stoep om een acute verstopping op te lossen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, of neem de uitgebreide informatie die wij hierover op onze website klaar hebben staan eens door.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.