Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Nieuw-Vennep

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Nieuw-Vennep

GJJ Riooltechniek is de specialist voor uw regio als het aankomt op alles wat met uw riolering te maken heeft. Onze ervaren mensen hebben bij een groot aantal klanten ervoor gezorgd dat problemen met de afvoer snel en grondig werden verholpen. We nodigen u dan ook van harte uit om ook eens contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden die wij op dit vlak te bieden hebben met ons door te nemen. We verzorgen een ontstopping in Nieuw-Vennep, waarbij we ervoor zorgen dat niet alleen de gevolgen voor de verstopping, maar ook de oorzaken worden weggenomen.

Een ontstoppingsbedrijf in Nieuw-Vennep inschakelen

We vinden het belangrijk om onze klanten een zo goed mogelijke service te bieden. We staan dan ook altijd klaar om voor u aan de slag te gaan. Een verstopping kan nu eenmaal altijd optreden, vaak net op het moment dat dit slecht uitkomt. Met ons Riool SAFE plan kunt u voor 99 euro per jaar 24/7 contact met ons opnemen. We staan dan snel bij u op de stoep om ervoor te zorgen dat u weer gewoon kunt douchen of de wasmachine kunt gebruiken, om maar een paar voorbeelden te noemen. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen. Als ontstoppingsdienst voor Nieuw-Vennep staan we ook klaar om alle vragen die u maar kunt hebben te beantwoorden.

Meer weten over onze onze ontstoppingsdienst voor Nieuw-Vennep

Naast contact met ons opnemen kunt u ook meer informatie over ons inwinnen door deze website eens goed door te nemen. We hebben hier bijvoorbeeld een uitgebreid overzicht klaarstaan van alle diensten die wij voor u kunnen uitvoeren, met de bijbehorende tarieven erbij. U zult zien dat een ontstopping in Nieuw-Vennep bij ons nooit teveel kost. Ook het aanvragen van een vrijblijvende offerte is via deze website mogelijk. Wij zorgen er dan voor dat u snel een prijsopgave in huis heeft, aan de hand waarvan u de beslissing kunt nemen om GJJ Riooltechniek in te schakelen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.