Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Nieuwegein

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De specialist op het gebied van een ontstopping in Nieuwegein

U zit er niet op te wachten: de riolering is verstopt en u kunt niet goed de wc doorspoelen. Ook douchen, de wasbak gebruiken of een wasje draaien in de wasmachine zijn nu opeens problematisch. Wat valt hier nu tegen te doen? U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf een middeltje te kopen in de supermarkt, maar hiermee bestrijdt u hooguit de symptomen van de verstopping. Als u hier echt grondig mee aan de slag wilt gaan, dan is het beter om een professioneel ontstoppingsbedrijf naar Nieuwegein te laten komen. GJJ Riooltechniek is dit bedrijf voor u.

De ontstoppingsdienst voor Nieuwegein

We hebben bij GJJ Riooltechniek vele jaren ervaring met het verhelpen van alle mogelijke soorten verstoppingen. Onze mensen zijn echte professionals, die snel zien wat er precies mis is en dan een goed plan van aanpak maken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u snel weer van de afvoer in huis gebruik kunt maken. We hebben elders op deze website een overzicht staan van alle taken die wij voor u uit kunnen voeren. De riolering doorspuiten bijvoorbeeld, maar ook voor een riolering repareren of vervangen draaien wij onze hand niet om. Uiteraard kunt u hier ook altijd even contact over opnemen met ons als u wellicht vragen heeft. We kunnen dan meteen een afspraak maken voor een tijdstip waarop we bij u langskomen.

Meer weten over een ontstopping in Nieuwegein

Indien u meer wilt weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van een ontstopping in Nieuwegein, dan vertellen wij u daar graag meer over. We hebben als ontstoppingsbedrijf voor Nieuwegein ook een speciale dienst klaarstaan, die wij Riool SAFE noemen. Voor slechts 99 euro per jaar kunt u dan 24/7 contact met ons opnemen om verstoppingen te laten verhelpen. Ook hier vindt u elders op deze site meer informatie over. Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Schakel de ervaren professionals van onze ontstoppingsdienst voor Nieuwegein in en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over verstoppingen in uw riool

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.