Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Purmerend

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Purmerend en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van alles wat met de riolering te maken heeft? Dan raden wij u aan om eens contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. Onze specialisten staan klaar om ervoor te zorgen dat alle verstoppingen in uw huis of bedrijf zo snel mogelijk worden verholpen. GJJ Riooltechniek is een bedrijf waar ervaren mensen werken, die regelmatig voor een ontstopping in Purmerend hebben gezorgd. Als ontstoppingsbedrijf voor Purmerend hebben wij de mensen en materialen waarmee elke verstopping snel en grondig is verholpen.

U wilt onze ontstoppingsdienst in Purmerend inschakelen?

GJJ Riooltechniek is de specialist als het aankomt op rioleringen. We komen bij u langs om te bekijken wat het probleem met uw afvoer precies is. Zit dit in de keuken? De douche? In het toilet of bij de wasmachine? Wat het probleem ook is, wij zorgen er graag voor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen door uw riolering door te spuiten, maar we kunnen daarnaast ook een reparatie uitvoeren. In de ergste gevallen hebben we zelfs de middelen en kennis in huis om uw riolering geheel te vervangen. We zorgen er graag voor dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld voor u.

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Purmerend?

U wilt onze ontstoppingsdienst voor Purmerend en omstreken inschakelen, maar heeft nog wel wat vragen? Geen probleem, deze beantwoorden wij graag voor u. Neem gewoon even contact met ons op om uw vragen op dit gebied aan ons te stellen. Onze specialisten nemen uw vragen graag met u door en kunnen ook meteen een afspraak met u maken indien dit nodig is. We vertellen u dan ook meer over ons Riool SAFE Plan, waarbij u voor 99 euro per jaar 24/7 contact met ons op mag nemen om een verstopping te melden. Met deze unieke service onderscheidt ons ontstoppingsbedrijf voor Purmerend en omstreken zich van de andere bedrijven in ons vakgebied.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.