Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Ridderkerk

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Ridderkerk

Wanner u last heeft van een verstopping in huis, of bij uw bedrijf, is dat bijzonder vervelend. Dit heeft namelijk nare luchtjes tot gevolg, maar ook meerdere andere ongemakken. Het kan zomaar gebeuren dat het water in de douche niet meer wegloopt, of dat uw wc niet meer goed doorspoelt. De oorzaak van het probleem moet dan zo snel mogelijk worden verholpen. Neem in een dergelijk geval contact op met GJJ Riooltechniek. We zorgen voor een ontstopping in Ridderker, zodat u geen problemen meer heeft op dit gebied. Als ontstoppingsbedrijf voor Ridderkerk hebben we door de jaren heen al vele mensen van hun problemen afgeholpen

Onze ontstoppingsdienst in Ridderkerk inschakelen

GJJ Riooltechniek staat altijd klaar om u te helpen een einde te maken aan een verstopping. We gaan dan voor u aan het werk in de wc, douche, badkamer of keuken. We spuiten uw riolering door, maar hebben ook een speciale camera in huis waarmee we tot in detail kunnen bekijken wat er precies aan scheelt met de riolering. We verzorgen een ontstopping in Ridderkerk, zodat alle klachten die hierbij om de hoek komen kijken zo snel en grondig mogelijk worden verholpen. Als ontstoppingsbedrijf voor Ridderkerk hebben we een goede reputatie als het aankomt op snel en goed werk.

De extra service van onze ontstoppingsdienst voor Ridderkerk

We staan altijd klaar om onze klanten te helpen een verstopping op te helderen. Wilt u dat wij snel bij u aan de slag gaan? Schrijf u dan in voor ons Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro per jaar bent u dan verzekerd van 24/7 service als er een verstopping in uw huis optreedt. We horen graag van u als u hier meer over wilt weten. Tevens hebben wij elders op deze website uitgebreide informatie over klaarstaan voor u. Zo bent u straks helemaal op de hoogte van hoe wij u kunnen helpen van de problemen met de riolering af te komen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.