Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Rotterdam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Rotterdam en omstreken

Heeft u in huis of bij uw bedrijf last van een verstopping? De wc spoelt niet goed meer door, of water doet er erg lang over om weg te stromen. Het is dan goed om hier zo snel mogelijk een specialist naar te laten kijken. U kunt er natuurlijk voor kiezen om zelf middeltjes in de supermarkt te gaan kopen, maar we kunnen u vertellen dat u hier de oorzaak niet mee weghaalt. GJJ Riooltechniek komt graag bij u langs om ervoor te zorgen dat dit wel gebeurt. Ons ontstoppingsbedrijf voor Rotterdam en omstreken heeft mensen in dienst die snel bij u langskomen om de klachten op te helderen.

Een ontstopping in Rotterdam verhelpen

Als ontstoppingsdienst voor Rotterdam weten we als geen ander wat er allemaal aan gedaan kan worden om de verstopping weg te nemen. We komen graag bij u langs om met onze speciale camera te bekijken wat precies de oorzaak is. Aan de hand hiervan kunnen wij dan een plan opstellen om voor een ontstopping in Rotterdam te kunnen zorgen. In de meeste gevallen is het voldoende om het riool stevig door te spuiten, maar het kan ook dat er drastischer maatregelen nodig zijn. Ook hier bieden wij graag soelaas. Een riolering repareren of zelfs vervangen behoort ook tot onze specialiteiten. Moet er een nieuwe riolering aangelegd worden? Maak een afspraak met ons en wij verzorgen dit.

Neem contact op met de ontstoppingsdienst voor Rotterdam

We vinden het belangrijk om u te helpen van uw problemen af te komen. We zorgen er dan ook graag voor dat we snel bij u op de stoep staan, zodat de problemen niet erger kunnen worden. Ook kunt u lid worden van ons Riool SAFE plan. Dit is een speciaal abonnement waarbij we 24/7 gecontacteerd kunnen worden om een verstopping te verhelpen. Deze speciale dienst van ons ontstoppingsbedrijf voor Rotterdam kost u slechts 99 euro per jaar.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.