Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Schiedam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Schiedam en omstreken

Merkt u op een dag dat er nare luchtjes in huis hangen waarvan de oorzaak maar niet gevonden kan worden? Spoelt daarbij de wc minder goed door of loopt water in de douche minder snel weg? Dan is het goed om eens contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. Wij komen dan graag bij u langs om voor een ontstopping in Schiedam te zorgen. Het kan namelijk zomaar zijn dat er een probleem is met uw riolering. Een simpele verstopping, of een groter probleem waar meer werk bij nodig is. Onze specialisten zorgen er graag voor dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost.

Een ontstoppingsbedrijf in Schiedam inschakelen

Onze ontstoppingsdienst voor Schiedam staat klaar om u verder te helpen van uw probleem af te komen. Per slot van rekening zit u er niet op te wachten problemen met het riool te hebben. We helpen u graag zo snel mogelijk van deze problemen af. Als u namelijk wacht met ons in te schakelen, dan kan het zomaar gebeuren dat het probleem alleen maar groter wordt. Dit zult u toch altijd willen voorkomen… Meer weten over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van het verhelpen van een ontstopping in Schiedam? Dan zorgen wij er graag voor dat dit zo snel mogelijk voor u wordt geregeld.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst in Schiedam?

Wij zijn al jaren actief op het gebied van het verhelpen van verstoppingen. Onze ontstoppingsdienst voor Schiedam en omstreken staat klaar om u te helpen van alle mogelijke problemen af te komen. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op om een afspraak met ons te maken, of om uw vragen over ons bedrijf aan ons te stellen. We hebben als ontstoppingsbedrijf voor Schiedam en omstreken ook een speciale service voor u klaarstaan. Voor slechts 99 euro per jaar kunt u ons namelijk 24/7 inschakelen als u een acuut probleem met de riolering heeft.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.