Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Soest

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Heeft u ontstopping in Soest nodig?

Het is vervelend als u op een dag merkt dat de afvoer in uw huis of bij uw bedrijf niet goed meer werkt. De wc spoelt niet meer goed door, het water in de douche loopt niet meer weg en ook de wasmachine heeft problemen. Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat dit probleem zo snel mogelijk wordt opgelost. U bent hiervoor bij GJJ Riooltechniek aan het juiste adres. We hebben mensen in dienst die bij u langskomen om te zorgen voor een ontstopping in Soest. Als ontstoppingsbedrijf voor Soest en omstreken hebben we vele jaren ervaring met het verhelpen van problemen aan de riolering.

Een ontstoppingsdienst in Soest inschakelen

GJJ Riooltechniek is een bedrijf dat u op alle mogelijke gebieden mbt tot uw afvoer kan ontzorgen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om zelf een middeltje te kopen om uw riool te ontstoppen, maar dan moet u er rekening mee houden dat dit slechts een tijdelijke oplossing is. Beter is het om ons in te schakelen, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat het probleem permanent verdwijnt. We hebben de middelen en kennis in huis om elke verstopping tegen te gaan. Wilt u hier meer over weten? We hebben uitgebreide informatie over ons werk als ontstoppingsbedrijf voor Soest voor u op deze website klaargezet.

Een ontstopping in Soest uitvoeren

Een verstopping is een vervelend probleem, waar u dankzij GJJ Riooltechniek nooit lang problemen van zult hebben. Wij zorgen ervoor dat uw probleem snel is opgelost, zodat u weer gewoon gebruik kunt gaan maken van de douche, de wasmachine en het toilet. U kunt bij ons de keuze maken voor Riool SAFE, waarmee u voor 99 euro per jaar 24/7 contact met ons ontstoppingsbedrijf voor Soest op mag nemen als u last heeft van een verstopping. Een verstopping kan per slot van rekening elk moment de kop opsteken. De ontstoppingsdienst voor Soest en omstreken zorgt ervoor dat u hier nooit lang last van heeft.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.