Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Utrecht

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Utrecht

U heeft last van een verstopping in uw huis of bedrijf? Uw wc spoelt niet goed meer door, in de douche wil het water niet meer goed weglopen en de wasmachine vertoont ook kuren? Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Als u namelijk wacht met actie ondernemen, dan kunnen de problemen zomaar erger worden. GJJ Riooltechniek is het aangewezen bedrijf als u een ontstopping in Utrecht uit wilt laten voeren. Wij hebben mensen en materialen tot onze beschikking die ervoor zorgen dat u snel weer gewoon van douche, bad, wasmachine, wasbak en toilet gebruik kunt gaan maken.

De ontstoppingsdienst voor Utrecht

Bij GJJ Riooltechniek hebben we een groot aantal diensten klaarstaan op het gebied van alles wat met rioleringen te maken heeft. Onze mensen hebben veel ervaring en kennis op dit gebied en zetten deze graag in om u verder te helpen. We kunnen bijvoorbeeld een camera inspectie uitvoeren bij uw riolering, om het probleem goed in kaart te brengen. Meestal is een ontstopping in Utrecht dan afdoende, maar het kan ook dat er een groter probleem is. In dat geval kunnen wij uw riool voor u repareren of vervangen. Als ontstoppingsbedrijf voor Utrecht en omstreken hebben wij hier veel ervaring mee.

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Utrecht?

Als u meer wilt weten over wat wij voor u kunnen betekenen, dan horen we graag van u. Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen bij het oplossen van het probleem. U kunt daarbij ook kiezen om van onze Riool SAFE dienst gebruik te maken. Voor slechts 99 euro per jaar bent u er dan van verzekerd dat wij 24/7 bereikbaar zijn als u last heeft van een verstopping. Meer weten? Neem dan contact met ons op om uw vragen over onze ontstoppingsdienst voor Utrecht aan ons te stellen. U kunt natuurlijk ook even kijken bij de informatie en tarieven die wij elders op deze website voor u klaar hebben staan.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.