Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Velserbroek

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Het ontstoppingsbedrijf voor Velserbroek en omstreken

Heeft u thuis of op uw bedrijf last van een verstopping van de riolering? Dat is een vervelend probleem dat meerdere nare gevolgen kan hebben. Het is dan verstandig om zo snel mogelijk een professioneel bedrijf in te schakelen dat een einde kan maken aan het probleem. Een bedrijf als GJJ Riooltechniek, waar ervaren mensen werken die ervoor zorgen dat uw problemen snel verholpen zijn. Wij komen graag een ontstopping in Velserbroek voor u regelen. We maken hierbij gebruik van professionele materialen, zodat u er zeker van kunt zijn dat de verstopping permanent is opgehelderd.

Een ontstopping in Velserbroek

Voor een professionele ontstopping in Velserbroek bent u bij ons aan het juiste adres. We staan altijd klaar om bij u langs te komen om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Een verstopping kan overal in het huis voorkomen. Denk hierbij aan de keuken, het toilet of de douche. Ons ontstoppingsbedrijf voor Velserbroek heeft mensen in dienst die veel ervaring hebben op het gebied van rioleringen. We kunnen deze voor u ontstoppen, maar ook repareren of zelfs vervangen. Als er een nieuwe riolering aangelegd moet worden zijn wij ook in te schakelen. U kunt eenvoudig via onze website een afspraak met ons maken. Wij komen dan bij u langs om voor een professionele ontstopping te zorgen.

Het ontstoppingsbedrijf voor Velserbroek en omstreken

Ons ontstoppingsbedrijf voor Velserbroek biedt u de beste service en hoogste kwaliteit die er te krijgen zijn. Zo kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een abonnement bij ons af te sluiten. Dit Riool SAFE abonnement kost 99 euro per jaar. U bent er dan van verzekerd dat wij 24/7 voor u klaarstaan. Indien u hier meer over wilt weten kunt u altijd even contact met ons opnemen. Uiteraard hebben wij ook uitgebreide informatie over ons bedrijf en onze diensten voor u klaarstaan op deze website.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.