Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Volendam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Volendam

Een verstopping van uw riolering is een vervelend probleem. Het zorgt voor narigheid in huis en maakt het leven er niet makkelijker op. Het is dan goed om hier zo snel mogelijk iets aan te doen. Dit doet u door contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. We hebben namelijk jarenlang ervaring met het ophelderen van alle mogelijke problemen die u maar met uw riolering kunt hebben. Hiervoor komen we graag bij u langs om eens te bekijken wat het probleem precies is. Aan de hand hiervan maken wij een plan dat we graag voor u uitvoeren. Dit altijd tegen scherpe, eerlijke tarieven.

Het ontstoppingsbedrijf voor Volendam

Bij GJJ Riooltechniek vindt u kennis en ervaring bij elkaar. Onze mensen weten als geen ander wat er allemaal bij komt kijken om een verstopping te verhelpen. Een ontstopping in Volendam is een van onze specialiteiten. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken. Wij verhelpen verstoppingen bij uw wc, douche, bad, keuken, toilet, wasmachine en riolering. Over het algemeen kan dit door het riool door te spuiten, maar we kunnen ook een reparatie of vervanging voor u uitvoeren. Als ontstoppingsbedrijf voor Volendam hebben we in uw regio al heel wat ontstoppingen uitgevoerd.

Meer weten over ons werk als ontstoppingsdienst voor Volendam?

Indien u meer wilt weten over wat wij als ontstoppingsbedrijf voor Volendam voor u kunnen betekenen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. We staan klaar om u te helpen met het beantwoorden van uw vragen. U kunt uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen, die wij u dan vrijblijvend zullen doen toekomen. We vertellen u daarbij ook graag meer over ons Riool SAFE programma. Hierbij bent u voor slechts 99 euro per jaar (exclusief btw) verzekerd van een 24/7 service op het gebied van uw riolering. We komen dan razendsnel een ontstopping in Volendam uitvoeren, indien nodig.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.