Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Weesp

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Weesp

Het is een vervelend probleem waar iedereen wel een keer mee te maken kan krijgen. De riolering werkt niet meer goed, wat nare gevolgen heeft. Zo kan het zijn dat het toilet niet goed meer doorspoelt, of dat het water in de douche maar heel langzaam wegloopt. U kunt er dan voor kiezen om zelf een middeltje te kopen in de supermarkt. Dit middeltje werkt dan waarschijnlijk heel even, maar neemt de oorzaak van het probleem niet weg. Hier kunt u het beste een professioneel bedrijf voor inschakelen. Bij GJJ Riooltechniek staan we klaar om voor een ontstopping in Weesp te zorgen. Neem dan ook contact met ons op om een afspraak met ons te maken.

Een ontstoppingsbedrijf voor Weesp inschakelen

Bij GJJ Riooltechniek werken professionals die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een riool te ontstoppen. We komen bij u langs om met onze speciale camera te bekijken wat er precies mis is met het riool. Meestal is het dan genoeg om dit eens goed door te spuiten. Hierna werkt het weer naar behoren. Maar het kan ook zijn dat er meer nodig is. Zo moeten wij ook regelmatig een reparatie uitvoeren en gebeurt het ook wel eens dat er een vervanging van het riool nodig is. Ook hier hebben wij veel ervaring mee en gaan hier dan ook graag mee aan de slag voor u.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Weesp?

Ons ontstoppingsbedrijf voor Weesp heeft veel ervaring. We hebben door de jaren heen heel wat particulieren en bedrijven geholpen bij problemen met de riolering. We zorgen er ook graag voor dat u van uw problemen afkomt. Zo hebben wij ook een speciale service in de aanbieding. Voor slechts 99 euro per jaar schrijft u uzelf in voor ons Riool SAFE plan. Wij staan dan 24/7 voor u klaar om ervoor te zorgen dat acute problemen met de riolering zo snel mogelijk worden verholpen. Meer weten hierover? Neem dan contact met ons op om uw vragen aan ons te stellen. U kunt natuurlijk ook altijd de informatie die we elders op deze website klaar hebben staan aan ons stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.