Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Woerden

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Woerden en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van rioleringen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek allemaal te bieden hebben. Ons bedrijf bestaat uit professionals die al vele jaren werken met rioleringen en die er graag voor zorgen dat u ook snel van uw problemen met het riool wordt afgeholpen. Wij zorgen voor een ontstopping in Woerden, maar u kunt ons ook inschakelen om bijvoorbeeld een riool te laten repareren of vervangen. We hebben elders op deze website een uitgebreide prijslijst voor u klaarstaan, waar u in een oogopslag kunt wat onze diensten u gaan kosten.

Een ontstoppingsdienst in Woerden inschakelen

Niemand zit er op te wachten om problemen met de riolering te hebben. Als het riool is verstopt, dan kan dit bijvoorbeeld tot gevolg hebben dat u niet goed meer door kunt spoelen, of dat water niet gewoon wegloopt als u aan het douchen bent. Meestal heeft dit ook tot gevolg dat er allemaal vieze geurtjes in huis gaan hangen. U zult hier toch zo snel mogelijk iets aan willen laten doen! Kies er dan niet voor om zelf met een middeltje aan de slag te gaan, maar laat dit over aan de professionals van GJJ Riooltechniek. Wij komen als ontstoppingsbedrijf voor Woerden graag uw riool doorspuiten.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Woerden?

Indien u meer wilt weten over ons bedrijf, dan kunt u altijd even contact met ons opnemen. We vertellen u dan graag wat we als ontstoppingsbedrijf voor Woerden allemaal voor u kunnen betekenen. We zorgen niet alleen voor een ontstopping in Woerden, maar kunnen ook een geheel nieuw riool aanleggen. We hebben daarbij ook een speciaal plan, het Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro per jaar bent u dan 24/7 verzekerd van onze hulp bij problemen met uw riool.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.