Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Wormerveer

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Wormerveer

U bent woonachtig in Wormerveer en heeft problemen met het riool? Laat ons u dan een advies geven: ga niet naar de winkel om hier een middeltje te kopen dat deze verstopping wel even weg zal halen. Dit werkt namelijk vaak niet goed en als het wel werkt, dan zorgt het slechts voor symptoomverlichting. U kunt beter een professioneel bedrijf inschakelen als u wilt dat het riool echt goed leeg wordt gehaald. Bij GJJ Riooltechniek werken mensen die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om een riolering goed te ontstoppen. Voor een ontstopping in Wormerveer kunt u dan ook altijd contact met ons opnemen.

Ons ontstoppingsbedrijf voor Wormerveer inschakelen

Als u een specialist zoekt op het gebied van de ontstopping in Wormerveer, dan kunt u ons hier altijd voor inschakelen. Maak een afspraak met ons en we komen bij u langs om met een speciale camera eens te bekijken wat er precies aan de hand is. Zo zien wij snel wat er nu mis is met uw riolering. Voldoet het voor ons om uw riool door te spuiten, of is er wellicht toch meer mis? U kunt er bij ons altijd voor kiezen om uw riolering te laten repareren, of in de meest extreme gevallen zelfs te laten vervangen. We hebben hier de mensen en materialen voor klaarstaan om dit professioneel te doen.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Wormerveer?

We vertellen u graag meer over wat u bij ons bedrijf allemaal kunt verwachten. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als u vragen heeft. Uiteraard hebben we ook uitgebreide informatie voor u op onze website klaarstaan. Zo leest u hier bijvoorbeeld meer over ons Riool SAFE plan. Dit is een speciaal abonnement waarbij u voor 99 euro per jaar 24/7 bent verzekerd van onze service. Dit is een van de diensten die u bij GJJ Riooltechniek mag verwachten!

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.