Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping  Zaandam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Zaandam en omstreken

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van het uitvoeren van een ontstopping in Zaandam? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! We hebben bij GJJ Riooltechniek namelijk vele jaren ervaring met het ontstoppen van rioleringen en komen dit graag ook bij u thuis of op het werk doen. Neem dan ook gewoon even contact met ons op om een afspraak te maken. We zullen dan eerst bekijken wat er precies nodig is. Als een ontstopping niet meer helpt, kunnen wij ook uw riool repareren of zelfs vervangen. Wij hebben op al deze gebieden vele jaren ervaring.

Het ontstoppingsbedrijf voor Zaandam

Er zijn meerdere problemen die kunnen ontstaan aan uw riolering. Merkt u op een dag dat de wc niet goed meer doorspoelt, dat het water in de douche niet wegloopt of dat de afwasbak maar vol blijft? Dan is het goed om hier niet zelf iets aan proberen te doen. De middeltjes die u hiervoor bij de supermarkt kunt kopen zijn over het algemeen niet afdoende, of helpen alleen tegen de symptomen. Als u ook de oorzaken aan wilt pakken is het beter om hier ons ontstoppingsbedrijf voor Zaandam voor in te schakelen.

Professionele ontstopping in Zaandam

GJJ Riooltechniek staat klaar om u te helpen met de afvoer. U kunt altijd contact met ons opnemen om uw vragen te stellen, of om een afspraak met ons te maken. We bieden u daarbij ook een speciaal pakket aan, waarmee u ons daadwerkelijk 24/7 kunt benaderen voor verstoppingen. Deze kunnen per slot van rekening zomaar ontstaan. We vertellen u in een persoonlijk gesprek graag ook meer over dit Riool SAFE plan, maar we hebben ook uitgebreide informatie hierover klaarstaan op deze website. Als ontstoppingsbedrijf voor Zaandam willen wij er alles aan doen om u verder te helpen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.