Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Zandvoort

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

De ontstoppingsdienst voor Zandvoort en omstreken

Verstoppingen kunnen elk moment ontstaan. Vaak is het een probleem dat al geruime tijd opbouwt, maar waar de klachten steeds bij verergeren. U kunt bijvoorbeeld opeens de wc niet goed meer doorspoelen, of het water bij de douche loopt niet meer goed weg. Gelukkig staan er professionals klaar om u hierbij te helpen. GJJ Riooltechniek is een ontstoppingsbedrijf voor Zandvoort en omstreken, waar mensen werken die graag voor u aan de slag gaan. We zorgen dat uw riool wordt doorgespoten, zodat de verstopping verdwijnt. Indien u hier meer over wilt weten kunt u natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Een ontstoppingsbedrijf in Zandvoort inschakelen

Bij GJJ Riooltechniek vindt u specialisten die veel ervaring hebben met het ontstoppen van rioleringen. We hebben hiervoor ook materiaal tot onze beschikking waarmee we elk probleem eenvoudig oplossen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld met onze camera goed in uw riolering kijken om te zien waar het probleem door wordt veroorzaakt. In de meeste gevallen is doorspuiten dan genoeg, maar soms zal er door onze ontstoppingsdienst voor Zandvoort ook een reparatie of vervanging moeten worden uitgevoerd.

Meer weten over onze ontstoppingsdienst voor Zandvoort?

Indien u meer wilt weten over wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u aan om gewoon even contact met ons op te nemen. We beantwoorden dan graag alle vragen die u maar kunt hebben. We vertellen u dan ook meer over ons speciale Riool SAFE programma. Voor 99 euro per jaar, exclusief btw, zijn wij dan 24/7 bereikbaar voor het geval u last mocht krijgen van een verstopping.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.