Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Ontstopping Zoetermeer

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een ontstopping in Zoetermeer

Bent u op zoek naar een specialist op het gebied van verstoppingen van een riolering, die voor u een einde aan het probleem kunnen maken? Dan raden wij u aan om hiervoor eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij u bij GJJ Riooltechniek te bieden hebben. Ons bedrijf heeft specialisten in dienst die graag voor u aan de slag gaan met een ontstopping in Zoetermeer. Per slot van rekening kan het voor vervelende klachten zorgen als uw riool verstopt is. Denk bijvoorbeeld aan vervelende geurtjes in huis, maar ook aan een wc die niet goed doorspoelt, of een douche waar het water niet weg wil lopen.

Onze ontstoppingsdienst voor Zoetermeer inschakelen

Bij ons ontstoppingsbedrijf voor Zoetermeer vindt u allemaal specialisten, die u graag helpen met het weer in orde krijgen van de riolering. We komen bij u langs om te bekijken wat er precies mis is. Wij gebruiken hier een speciale camera voor, waarmee we het riool ingaan om het probleem te lokaliseren. Daarna maken wij een plan voor de ontstopping in Zoetermeer. Zo kunt u er bijvoorbeeld aan denken dat wij uw riool doorspuiten. In de meeste gevallen is dit ook afdoende, maar soms zijn er drastischer maatregelen nodig. Denk aan het repareren of zelfs vervangen van een riolering.

Meer weten over ons ontstoppingsbedrijf voor Zoetermeer?

Als ontstoppingsdienst voor Zoetermeer staan wij altijd voor u klaar. Maak een afspraak met ons en wij zorgen voor een ontstopping in Zoetermeer. U maakt deze eenvoudig via onze website, of telefonisch. U kunt er ook voor kiezen om u in te schrijven voor ons Riool SAFE plan. Dit is een speciaal abonnement van 99 euro per jaar, waarbij we 24/7 paraat staan om u te helpen van uw problemen af te komen. Een hele geruststelling als u bijvoorbeeld een keer acuut last krijgt van een verstopping van het riool, waar snel naar moet worden gekeken.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.