Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Alkmaar

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool vervangen of repareren in Alkmaar

Heeft u problemen met uw riool in Alkmaar? Dan neemt u het beste vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. We hebben namelijk mensen klaarstaan die graag bij u langskomen om uw problemen te verhelpen. Bij ons bedrijf is jarenlange ervaring aanwezig op het gebied van alle problemen die u maar met uw riool kunt hebben. Meer weten hierover? We hebben uitgebreide informatie over onze diensten voor u klaarstaan op onze website. Wij kunnen een riool vervangen in Alkmaar, maar ook een riool repareren in Alkmaar. Ook voor het verhelpen van verstoppingen bent u bij ons uiteraard aan het juiste adres.

Laat ons uw riool repareren in Alkmaar

Het riool is iets waar u waarschijnlijk niet veel over na zult denken, tot het op een dag niet meer goed werkt. Vervelende geurtjes, afvoeren die niet goed meer doorlopen… Er kan maar een enkele conclusie zijn: hier moet iets aan gedaan worden! Wij komen dan graag bij u langs. We kunnen uw riool voor u doorspoelen om de verstopping weg te nemen, maar we kunnen ook grotere werkzaamheden aan het riool uitvoeren. We komen hiervoor langs bij zowel particuliere als zakelijke klanten. We helpen iedereen alle problemen met het riool zo snel mogelijk op te lossen.

Een riool vervangen in Alkmaar

Uw riool in Alkmaar moet altijd goed blijven functioneren, anders kunnen er vervelende problemen ontstaan. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om een afspraak met ons te maken. We hebben mensen klaarstaan die snel bij u langskomen om het probleem op te lossen. Elders op deze website leest u hier meer over. Zo vindt u een uitgebreide prijslijst, maar ook de mogelijkheid om online een vrijblijvende offerte aan te vragen. GJJ Riooltechniek is de specialist op het gebied van alles wat maar met uw riolering te maken kan hebben.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.