Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Almere

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Problemen met uw riool in Almere verhelpen

Bij GJJ Riooltechniek bent u aan het juiste adres als u problemen heeft met uw riool. We helpen u graag om deze problemen zo goed mogelijk te verhelpen. We hebben jarenlange ervaring op dit gebied en zetten deze graag in voor u. We helpen op dit gebied zowel particuliere als zakelijke klanten. Neem een kijkje bij de uitgebreide informatie die u elders op deze website terugvindt. Zo vindt u hier een uitgebreide prijslijst, alsmede informatie over alle verschillende diensten waar wij voor in te schakelen zijn. Wij helpen u graag uw riool in Almere in perfecte conditie te houden.

Wilt u een riool vervangen in Almere?

Het is belangrijk dat er voor gezorgd wordt dat uw riool altijd in perfecte staat is. Het riool is iets waar u wellicht weinig aandacht aan besteedt. Logisch ook, want als het normaal functioneert hoeft u hier ook helemaal niet naar om te kijken. Maar als er een probleem is met het riool in Almere, dan zult u dit ook merken. Dit komt onder andere door nare geurtjes en problemen met doorspoelen. Als dit probleem zich aandoet, dan zult u dat zo snel mogelijk willen laten verhelpen. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact op met ons. Wij spoelen uw riool in Almere door, of kunnen ook uw riool repareren in Almere.

Laat ons uw riool repareren in Almere

Een riool vervangen in Almere is een drastische stap, maar als repareren of doorspoelen niet meer helpen, dan is het een klus die wij ook voor u uit kunnen voeren. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen en uw vragen over uw riolering aan ons te stellen. U kunt ook via onze website een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. Wij bieden onze diensten altijd tegen scherpe prijzen aan. GJJ Riooltechniek is in uw regio de specialist op het gebied van alles wat maar met uw riool te maken kan hebben. We gaan dan ook graag voor u aan de slag.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.