Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Amersfoort

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool repareren in Amersfoort

Merkt u op een dag dat u problemen heeft met uw riool in Amersfoort? Dan is het verstandig om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Schakel hiervoor een bedrijf in waar ervaren mensen voor u aan de slag gaan. Een bedrijf als GJJ Riooltechniek, waar mensen werken die alles weten van riolen en wat hieraan kan mankeren. Wij zorgen ervoor dat uw riool wordt vervangen in Amersfoort, maar kunnen ook uw riool repareren in Amersfoort. We komen graag bij u langs om te bekijken wat er allemaal gedaan moet worden, zodat u snel weer ongestoord gebruik kunt maken van uw riolering.

Een riool vervangen in Amersfoort

Er kunnen heel wat problemen optreden met een riool. Zo is het mogelijk dat uw riool verstopt raakt, waardoor water niet meer weg kan lopen of hier veel langer over doet dan normaal. Maar het is ook mogelijk dat er een beschadiging is opgetreden aan uw riool, waardoor het nodig is om dit geheel te vervangen. Wat de werkzaamheden ook zijn, wij kunnen deze voor u uitvoeren. Wij werken daarbij zowel voor particulieren als voor bedrijven. U vindt meer informatie over onze werkzaamheden elders op deze website. U kunt hier natuurlijk ook altijd even contact over opnemen met ons.

Uw riool veilig met ons Riool SAFE plan

Wilt u er zeker van zijn dat uw riool in Amersfoort altijd perfect werkt? Dan kunt u zich heel eenvoudig inschrijven voor ons Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro exclusief BTW bent u er van verzekerd dat wij binnen 24 uur bij u op de stoep staan om uw riool te ontstoppen. Ook hier vertellen wij u graag meer over als u vragen heeft. U kunt ook eenvoudig online een offerte aanvragen als u wilt dat wij uw riool komen repareren in Amersfoort. Hier vindt u meteen ook onze contactinformatie als u een afspraak wilt maken, of uw vragen aan ons wilt stellen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.