Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Amsterdam

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool laten repareren in Amsterdam

Heeft u problemen met uw riool in Amsterdam? Dan bent u bij GJJ Riooltechniek aan het juiste adres! We staan klaar om ervoor te zorgen dat al deze problemen zo snel en grondig mogelijk worden verholpen. Wij komen graag bij u langs als u bijvoorbeeld last heeft van een verstopping de douche, het toilet, de keuken of de wasmachine. Maar we kunnen ook een grondige ontstopping van het gehele riool voor u uitvoeren. We hebben bijvoorbeeld de middelen om een camera inspectie van het riool uit te voeren en er zo voor te zorgen dat alle problemen hiermee snel worden opgelost.

Laat ons uw riool repareren in Amsterdam

We vinden het belangrijk om onze klanten de beste service te bieden. We hebben dan ook al jarenlang ervaring op het gebied van alles wat rioleringen te maken heeft. We kunnen riool verstoppingen oplossen, een riool vervangen of een nieuwe riool voor u aanleggen. Ook een reparatie van een riool behoort bij ons tot de mogelijkheden. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u wilt dat wij bij u langskomen om aan de slag te gaan met uw riool. Als specialisten op het gebied van alles wat met riolen te maken heeft helpen wij u graag verder.

Laat ons uw riool repareren in Amsterdam

U heeft bij GJJ Riooltechniek ook nog de mogelijkheid om een Riool SAFE plan af te sluiten. Voor slechts € 99,- bent u er dan van verzekerd dat wij binnen 24 uur bij u langskomen om ervoor te zorgen dat uw riool ontstopt wordt. Wij hebben hier meer informatie over klaarstaan elders op deze website, maar u kunt ook contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. U kunt dan ook gelijk een afspraak met ons maken als u accute problemen heeft met de riolering. Wij kunnen dan voor u het riool repareren in Amsterdam, maar ook het riool vervangen in Amsterdam.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.