Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Bussum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool in Bussum repareren of ontstoppen

Bent u woonachtig in Bussum, of heeft u hier een bedrijf, en merkt u dat u problemen heeft met de riolering? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen bij GJJ Riooltechniek. We hebben vele jaren ervaring met het in perfecte staat houden van rioleringen en gaan ook graag voor u aan de slag. Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen om een afspraak te maken met onze specialisten. We kunnen voor u een groot aantal verschillende werkzaamheden uitvoeren. Naast het ontstoppen van uw riool in Bussum kunnen wij ook een riool repareren in Bussum of een riool vervangen in Bussum.

Heeft u problemen met uw riolering?

Indien u problemen heeft met uw riolering, gaan wij hier graag mee aan de slag voor u. Per slot van rekening kan een riool dat verstopt is voor vervelende problemen zorgen. Denk aan de vieze luchtjes die hierbij vrijkomen, maar ook aan het niet kunnen doorspoelen van een toilet. Dan wilt u toch ook dat dit zo snel mogelijk wordt verholpen? Wij zorgen hier graag zo snel mogelijk voor. Neem dan ook meteen contact met ons op om een afspraak te maken met onze specialisten. Zij komen bij u langs om meteen korte metten te maken met de verstopping of eventuele andere problemen.

Uw riool in Bussum veilig met ons Riool SAFE plan

Wilt u er altijd zeker van zijn dat uw riool zonder problemen werkt? Schrijf u dan in voor ons Riool SAFE plan. Met dit plan, dat slechts 99 euro per jaar kost (excl. Btw) verzorgt u uzelf ervan dat wij altijd binnen 24 uur bij u op de stoep staan als er een probleem met een riolering is. Wij komen dit dan direct voor u ontstoppen. Meer info over dit plan, of wilt u dat wij uw riool repareren in Bussum? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ook als u wilt dat wij u riool vervangen in Bussum zorgen wij ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt geregeld.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.