Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Haarlem

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Alles voor uw riool in Haarlem

U woont in Haarlem, of heeft hier een bedrijf. Op een dag merkt u dat er iets niet helemaal in de haak is met uw riool. Het duurt langer voordat de wasbak leeg is gelopen, doorspoelen van de wc gaat minder snel en er hangen nare luchtjes in huis. Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. U kunt zelf aan de slag gaan met middeltjes van de supermarkt, maar dat is slechts een tijdelijke oplossing. Beter is het om een professioneel bedrijf in te schakelen, waar mensen werken die als geen ander weten wat er bij het ontstoppen van een riool in Haarlem allemaal komt kijken.

Uw riool repareren in Haarlem

Problemen met het riool zijn altijd vervelend en u zit daar dan ook niet op te wachten. Beter is het om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen, zodat de problemen zo snel mogelijk zijn verholpen. Bij GJJ Riooltechniek werken specialisten die graag voor u aan de slag gaan met het oplossen van uw problemen. We hebben mensen in dienst die vele jaren ervaring hebben met verstopte rioleringen en die voor u een riool kunnen repareren in Haarlem. Mocht een reparatie niet meer helpen, dan kunnen wij voor u ook uw riool vervangen in Haarlem. We komen graag een keer bij u langs om te bekijken welke van de werkzaamheden er nodig is.

Meer weten over uw riool in Haarlem?

Bij GJJ Riooltechniek weten we alles van rioleringen. Wij kunnen voor u uw riool repareren in Haarlem, maar ook uw riool vervangen in Haarlem. Als u bij ons een Riool SAFE plan aanschaft, dan bent u voor 99 euro exclusief btw er zeker van dat uw riool binnen 24 uur wordt ontstopt. We vertellen u hier graag meer over, maar u kunt natuurlijk ook contact met ons opnemen als u andere vragen heeft over onze werkzaamheden. Als specialisten op het gebied van rioleringen komen wij graag naar u toe om alle problemen die kunnen zijn ontstaan zo snel mogelijk op te lossen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.