Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Hilversum

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool repareren in Hilversum

U merkt op een dag dat er een probleem is met uw riool? Het spoelt allemaal niet goed meer door, of het duurt erg lang voor het afwaswater is weggelopen? Dan is er waarschijnlijk een verstopping in uw riool aanwezig. Neem dan vandaag nog contact op met GJJ Riooltechniek. We hebben namelijk mensen in dienst die alles weten over hoe een riolering het beste onderhouden moet worden. We kunnen zorgen voor een ontstopping van uw riool in Hilversum, maar kunnen ook uw riool repareren in Hilversum. Een riool vervangen in Hilversum? Ook daar lopen wij niet voor weg. Maak vandaag nog een afspraak zodat wij dit voor u kunnen regelen.

Een riool vervangen in Hilversum

Het is belangrijk dat uw riolering ten aller tijde goed functioneert. Als er namelijk problemen zijn met uw riool, dan kan dit voor vervelende problemen zorgen. Laat ons deze problemen voor u oplossen. Wij komen voor u een verstopping verhelpen in de douche, de keuken, het toilet of bij de wasmachine. Wij kunnen voor u met een camera bekijken wat het probleem is, het riool doorspuiten. Het riool opgraven en vervangen is ook een van onze specialiteiten. Meer weten over de mogelijkheden die wij u allemaal te bieden hebben? We hebben een uitgebreid overzicht van alle diensten elders op deze website voor u klaarstaan.

Uw riool in Hilversum veilig

U wilt uw riool laten repareren in Hilversum? Of blijkt een reparatie niet afdoende en moeten wij uw riool vervangen in Hilversum? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Als u ervan verzekerd wil zijn dat uw riool altijd perfect functioneert, dan kunt u bij ons ook een Riool SAFE contract afsluiten. U betaalt hier jaarlijks 99 euro voor, wij staan dan binnen 24 uur bij u op de stoep om uw riool te ontstoppen. Ook hier vertellen wij u graag meer over. Uiteraard hebben we hier elders op de website ook uitgebreide informatie over klaarstaan.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.