Heeft u een vraag?

Bel ons : 085 4011875

Geopend

Maandag – zondag : 24 uur/dag

Riool Lelystad

Met onze jarenlange ervaring bieden wij huizenbezitters, kantoren en bedrijven een uitstekende dienst.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er was een probleem met uw bericht; probeer het later nog eens.

Keuken ontstoppen

Verstoppingen in de keuken oplossen, af- en aanvoer leidingen aanleggen.

Badkamer ontstoppen

Douche, bad en/of toilet ontstoppen

Riool onstoppen

Riool verstoppingen oplossen, riool vervangen en/of riolering aanleggen

Een riool repareren in Lelystad

Problemen met de riolering zijn altijd vervelend. De wc spoelt niet goed door, het water uit de douche loopt niet weg of er hangen vreemde luchtjes in huis. Dan is het goed om hier zo snel mogelijk iets aan te laten doen. Doet u dit namelijk niet, dan kunnen de problemen nog groter worden. Ga dan niet zelf aan de slag met van die middeltjes die ze in de supermarkt verkopen. Dit levert namelijk niet de oplossing op waar u naar op zoek bent. Beter is het om bij problemen met uw riool in Lelystad contact op te nemen met GJJ Riooltechniek. We staan klaar om bij u langs te komen en alle problemen zo snel mogelijk te verhelpen.

Een riool vervangen in Lelystad

Bij GJJ Riooltechniek werken specialisten die vele jaren ervaring hebben met rioleringen en die als geen ander weten wat er bij een verstopping van uw riool moet gebeuren. Wij kunnen voor u het riool doorspuiten, zodat de verstopping verdwijnt. Wij verhelpen zo een verstopping bij de douche, het toilet, de wasbak of de wasmachine. Blijkt dat wij het riool moeten repareren in Lelystad? Geen probleem, ook hier gaan wij graag mee aan de slag. Een riool repareren in Lelystad is uiteraard ook mogelijk. We hebben hier ook ervaring mee en hebben dit al voor vele verschillende klanten uitgevoerd.

Uw riool veilig met ons Riool SAFE plan

U wilt er zeker van zijn dat uw riool in Lelystad altijd perfect functioneert? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om uw vragen te stellen over ons Riool SAFE plan. Voor slechts 99 euro per jaar (exclusief btw) staan wij altijd binnen 24 uur bij u op de stoep om een verstopping te verhelpen. Dat is nog eens service! Neem een kijkje bij de informatie over ons plan elders op deze website, om alle mogelijkheden en voorwaarden van ons plan door te nemen. Als wij uw riool moeten repareren in Lelystad, of uw riool moeten vervangen in Lelystad, dan kunt u hier natuurlijk ook altijd contact over opnemen.

Wij werken voor particulieren…

Wij leveren werkzaamheden voor particulieren. Onze tarieven zijn altijd inclusief voorrijkosten en BTW.

Bekijk onze diensten

…zowel als voor zakelijke klanten

Ook voor zakelijke klanten geldt dat wij geen voorrijkosten in rekening brengen.

Bekijk onze diensten

Wij bieden u een uitgebreide garantie op onze voor u verrichte werkzaamheden

Vanaf het moment dat wij uw verstopping hebben verholpen, geldt een garantietermijn van 3 maanden. Nieuwe verstoppingen in het door ons gereinigde deel worden binnen deze termijn onder garantie* verholpen.

*) Deze verstoppingen mogen niet zijn veroorzaakt door: defecten of verzakkingen aan de leidingen of verstoppingen door voorwerpen, obstakels of substanties die niet afgevoerd horen te worden via het riool.
Bekijk onze dienstverlening

Neem contact op

Heeft u een vraag, of wilt u een afspraak maken? Bel ons of maak gebruik van dit contactformulier. Wij beantwoorden per omgaande uw vraag.

Dank voor uw bericht, deze is verzonden.
Er heeft zich een probleem voorgedaan. Probeer het later nog eens.